Han var Michael Jacksons älskare



I fredags avslöjade Michael Jacksons hudläkare Arnold Klein att popkungen var homosexuell.  Efter avslöjandet har nu Klein mottagit flera dödshot.


Programmet ”Extra” förra veckan medverkade Klein tillsammans med Jacksons office manager Jason Pfeiffer, där de berättade om Michaels livsstil och Jasons förhållande med popkungen. Jason och Michael hade enligt uppgift ett två månader långt förhållande, det enda homosexuella förhållande som Michael även hade. Enligt Klein var Jason Michaels stora kärlek


Jason Pfeiffer jobbade som Michael Jacksons office manager och berättar nu att han hade ett förhållande med popkungen


(Källa)


FAN vad jag irriterar mig på detta
. Alltså allvarlig talat han är död okej, FARFÖR ska man då nämna, ta upp, såna saker till pressen nu. Är ni så desperat att stå i rampljuset. Om nu han var bög på vilket sätt tycker ni att detta skulle vara rätt eller bra att ta upp i pressen. Så som vi vet hur Hollywood fungerar så kommer helt plötslig flera nu komma in och säga att dem har haft ett förhållande med Michael. Jag blir så jävla irriterad när jag läser sånt.


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Fin design :D

2010-05-03 @ 16:30:05
URL: http://madeleineliinnea.blogg.se/
Postat av: julia

meh attention seekers :s

2010-05-03 @ 17:13:06
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: M A R I A - mode, outfits & inspiration

Gud, det där är ju bara töntigt, varför ska dom fortfarande hålla på?! Håller med dig. Han är ju död liksom, respektera det och låt honom & alla rykten om honom vara.

2010-05-03 @ 19:02:30
URL: http://mmiaas.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0