Finns där men ändå inte

God morgon på er alla, hoppas alla har sovit gott inatt. Glömt nämna men jag har fått en praktik plats, äntligen. Jag går socionom utbildningen, så efter sommaren så ska alla studenter ut på praktik. Den dagen vi skulle få besked om vart vi skulle praktisera så var det tydligen många i min klass som inte hade fått, eftersom dem han inte hitta till alla den dagen då allt skulle vara klart. Vi fick även reda på att det finns en chans att man till sist kommer behöva leta själv om dem ej hittar. Men som tur så slipper jag göra det. Fick välja mellan två platser, en var vuxenklinik i Lund och den andra var att jobba med invandrar barn. Eftersom jag tänkte lite på min ålder så var jag lite osäker om en vuxen person som är 35 år säger vi, kommer ta mig på allvar när jag ska hjälpa honom/henne med der problemet den har. Så därför valde jag att jobba med invandrar barnen.


En rolig
sak som min bror nämnde till mig igår natt som jag själv har tänkt på. Min store bror flyttade in till mig i lördags, så jag var lite orolig hur det kommer att fungera eftersom det kommer bli lite trångt plus så har vi båda bott ensamma ett tag och då brukar det ofta vara svårare sen när man ska bo med någon igen. Men det roliga i det hela är att jag inte har träffat min bror på ca 4 dagar, och vi bor ihop. I söndags så träffade jag honom inte eftersom han var på jobbet, började0 6:00 och slutade 15:00 (ca 4 då han har en bit från jobbet). Då han börjar så ligger jag och sover, när han kommer hem så hinner jag dra ut och när jag kommer hem så ligger han och sover, och denna rutin har vi kört nu i nästan 4 dagar hahah :P. Men imorgon är han ledig så vi får ta chansen att snacka lite.

Nä nu ska jag iväg och klä på mig, borsta tänderna m.m. hörs sen puss och kram


Kommentarer
Postat av: Diinchii

Jag går också socionomutbildningen:) men vi har praktik nästa vår :) längtar faktiskt:) din praktik låter rolig, att jobba med invandrar barn :)

2009-06-18 @ 10:47:01
URL: http://diinchii.blogg.se/
Postat av: Caroline, LINA FRANKღ

hehe det blir lätt så :P Men fan vi tjejer behöver shoppa så är det bara :P

2009-06-18 @ 11:07:40
URL: http://carolinefrank.blogg.se/
Postat av: Sara

läs gärna min blogg :)

ja e på väg upp mot toppen

lämna gärna en kommentar

pysss



Amniesara.blogg.se

2009-06-18 @ 12:08:30
URL: http://amniesara.blogg.se/
Postat av: OLESSIA

vad roligt

2009-06-18 @ 12:08:41
URL: http://dreamolessia.blogg.se/
Postat av: Mennah

Kika gärna in på min blogg. http://Mennahs.blogg.se Den som kommer med den bästa/sötaste kommentaren kontaktar jag via E-post och den personen får som pris 200 kr presentkort på H&M. Glöm inte E-postadressen, lycka till !

2009-06-18 @ 12:10:32
URL: http://mennahs.blogg.se/
Postat av: donna

sv: aha OKeej va kuul :) jasså vilka ställen då ?



btw ja funderar också på att börja socionom utbildningen ,vet du vilket snitt som va de lägsta sist du kom in ?

2009-06-18 @ 12:11:37
URL: http://dreamdoll.blogg.se/
Postat av: malin

Hahah! Roligt det där med toapappret!



Har du blogglovin? :) (L)

2009-06-18 @ 12:44:24
URL: http://mcii.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha, låtr ju som ett bra arrangemang mellan er :)



Tror du gjorde hlet rätt i valet av praktikplats, det är nog verkligen en möjlighet :)



alla djuren? ödlan heter ebis, har en till som heter hannibal. Marsvinen heter betty boop(den lilla fluffiga), den störra heter bert-Uno, och hunden heter selma! :)

2009-06-18 @ 12:45:38
URL: http://lillyz.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0