Ansiktsmask

Alla hud sorter behöver återfuktning det kvittar om du har normal, fettig, torr eller känslig hud.



Om du har Normal hud så har du lite mer tur eftersom de flesta masker fungerar på dig. Applicera när din hy behöver återfuktning eller lite energikick.


Fet hud
eller oren hud behöver hjälp med överproduktion av talg, så det är bra att använda renande masker.


Tor
eller känslig hud är det bra att använda återfuktande masker som håller torr hud bort.




1.
Hur länge en mask ska hålla beror mycket på vad det är för mask du använder. Men dem flesta brukar lika på 10 minuter. Hur man applicerar är att man lägger masken på ett rengjort ansikte och tvätta sedan av det med ljummet vatten.

2. Att använda fukt får det din hud att må som bäst. Hud som är väl återfuktande mår så bäst men ser även frisk och hälsosam ut. Återfuktning är som bäst att använda under vinter eller under dessa regniga och kalla dagar då huden har tendens att uttorka extra och känns ofta väldigt sträv och stram.


3.
Det som är bra med ansiktsmask är att det ger extra vårdande kick till din hy precis så som inpackning ger dit hår. Ansiktsmask vårdar skador och kommande skador som huden kan bli utsatt för. Det är bra att använda ansiktsmask ofta under vinter medan under sommartiden så kan det bli bra med en gång i veckan.


4.
Vad många inte vet eller följer det gamla talet att fet hud ska man torka ut till max, men det stämmer ej fet hud behöver lika väl fukt. Fet hud har en ökad produktion av talg och behöver därför fukt så att det kan balanseras ut. Det är bra att använda en bra återfuktande ansiktsmask vilket som ska hjälpa huden att få en balansvikt med dens egen fuktbalans.


5.
För att ansiktsmasken ska ge en effekt är det bra med att börja med kanske ett ångbad, rengjort ansikte och kanske även en peeling innan vilket gör att huden öppnas och kommer ta emot återfuktande ämnet bättre.



Använder ni återfuktandekräm och i så fall vilken?
Och vilken hudtyp till hör du?

Kommentarer
Postat av: Make Up Store tips

jaa men känns så fånigt ibland :P finns ju sånna där program där de letar typ efter spöken å grejer...tror du d är på riktigt? känns så fejkat?

2009-07-19 @ 13:06:55
URL: http://chuuck.blogg.se/
Postat av: Emma Damm Drawings

Okej :-) Jag ska nog kika på någon film och ta det lugnt:-)

2009-07-19 @ 13:07:59
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Postat av: Mickie

Du anmälde dig till min "månadens blogg" tävling och om du vill ha några röster så måste du skriva ett inlägg så att dina läsare vet att de ska rösta på dig och så måste du länka till inlägget där man röstar. Inlägget där de får rösta heter "Ska ni rösta? Rösta på detta inlägg" så det kan ju inte vara så svårt att förstå det. ;P Det är många som redan fått en massa röster men du har inte fått en enda röst eftersom dina läsare inte vet om detta. :) LYCKA TILL!!!

2009-07-19 @ 13:21:09
URL: http://mickiessweets.blogg.se/
Postat av: Ellinore Jonsson [foto & design]

sv: tackar! Idag ska jag fixa massa papper som ska fyllas i inför gymnasiet och så ska jag nog städa lite. Vad händer hos dig? :)

2009-07-19 @ 13:29:52
URL: http://ellinorejonsson.blogg.se/
Postat av: sandra

sandwitchen.blogg.se



Kom in och läs!!!

2009-07-19 @ 13:31:28
URL: http://saandwitchen.blogg.se/
Postat av: Viktoria ♥

jag använder mig inte av någon kräm eftersom min hud är gott som väldigt bra! var tredje månad kanske jag har en liten ansiktsmask för kul och egenlyx =)

2009-07-19 @ 14:11:37
URL: http://vickanss.blogg.se/
Postat av: M a t i l d a - allt och ingenting♣

glöm inte att anmäla dig till årets blogg

2009-07-19 @ 14:42:24
URL: http://maatilda.blogg.se/
Postat av: Nadja - Hon från Klass 9A

Sv: Haha! Men den är nog bra ändå :) Kram!

2009-07-19 @ 15:31:51
URL: http://barbienadja.blogg.se/
Postat av: sanna ♥

Superbra tips!

2009-07-19 @ 16:05:31
URL: http://sannasrum.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0